Članica Deutsche Bahn

Arriva – novi brend autoprijevoznika Autotrans, APP i Panturist

Hina



Tvrtka Arriva, članica Deutsche Bahn grupe, najavila je u srijedu da će pod brendom Arriva početi poslovati tri hrvatske prijevozničke tvrtke koje ima u svom vlasništvu – Autotrans, APP i Panturist.


Arriva je na hrvatskom tržištu prisutna od 2013. godine kada je preuzela Panturist, a sredinom ove godine preuzela je i riječku Autotrans grupu, u okviru koje je i požeški APP i nekoliko drugih prijevozničkih tvrtki.


Kako se navodi u priopćenju, Arriva se nakon nedavnog preuzimanja Autotrans grupe odlučila za promjenu imena brenda i vizualnog identiteta svih tvrtki te sveobuhvatno unapređenje poslovnih procesa.


»S obzirom na promjenu imena, novi vizualni identitet dobiti će sjedišta tvrtki u Rijeci, Osijeku i Požegi, 27 kolodvora kojima tvrtka upravlja, kao i vozni park od preko 600 vozila, a cjelokupan proces rebrendinga odvijati će se tijekom čitave 2018. godine«, ističu iz Arrive Hrvatska.Generalni direktor Arriva Hrvatska Dražen Divjak naglašava kako će usporedo s brigom za korisnike intenzivno raditi na jačanju i nadograđivanju »snažnih temelja poslovanja u svrhu daljnjeg rasta i razvoja na domaćem i europskom tržištu«.

»Želimo da svi naši korisnici Arriva brend doživljavaju kao spoj kvalitete, sigurnosti, inovativnosti i ekološke osviještenosti jer ga kao takvog i gradimo. Visoku kvalitetu usluge jamčimo modernim voznim parkom opremljen USB utičnicama i gratis WiFi uslugom, predanost održavanju visokih standarda sigurnosti na cestama dokazujemo korištenjem najnovije tehnologije, kontinuiranom provjerom sigurnosti svih vozila u floti i sustavnim treningom vozača, inovativnost se najbolje ogleda u razvoju digitalne ponude, a o ekološkoj osviještenosti nabolje govori sustavno investiranje u vozila koja ostvaruje niske emisije ispušnih plinova«, izjavio je Divjak.