Marinada

Ova tvrtka spremna je preuzeti i plasirati proizvode koji ne mogu na tržnicu

Hina

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Tim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog predmetne odluke neće moći svoje poljoprivredne proizvode plasirati na tržište kroz dosadašnje kanale prodaje, istaknuli su iz Marinade



ZAGREB Tvrtka Marinada, koja se bavi proizvodnjom, preradom, otkupom i prodajom svježeg i prerađenoga voća i povrća, izvijestila je u ponedjeljak da je spremna preuzeti i na tržište isporučiti proizvode hrvatskih poljoprivrednih proizvođača koje oni više ne mogu prodavati na tržnicama.


“Sukladno odluci Stožera civilne zaštite, od danas su zatvorene sve tržnice i mi smo spremni reagirati na način da otkupimo voće i povrće od poljoprivrednih proizvođača, bili oni naši kooperanti ili ne, standardiziramo proizvod koliko je to moguće i isporučimo na tržište”, poručili su iz Marinade.


Napominju kako će se u dogovoru s Konzumom i drugim kupcima njihov prodajni asortiman prilagoditi robama koje će se kroz tu mjeru otkupiti.




“Tim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog predmetne odluke neće moći svoje poljoprivredne proizvode plasirati na tržište kroz dosadašnje kanale prodaje”, istaknuli su iz Marinade.


Naglašavaju kako je u trenutnoj situaciji nužno voditi brigu o sigurnoj i dostatnoj opskrbi stanovništva, što oni kao tvrtka i čine, a ističu i kako je Marinada i inače važna karika u lancu opskrbe tržišta voćem i povrćem, no posebno sada.


Iz Marinade su poručili da za sve dodatne informacije poljoprivrednim proizvođačima na raspolaganju stoje djelatnici tvrtke, a kontakti otkupnih centara nalaze se na web stranici www.marinada.hr.