Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. veljače 2020.
Petogodišnji mandat

NO brodogradilišta: Maksimilian Percan novi direktor "3. maja"

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 24. prosinac 2016. u 22:13 2016-12-24T22:13:00+01:00

Percan u Rijeku dolazi s pozicije projekt menadžera u Uljaniku, a kako doznajemo proizvodni procesi u riječkom brodogradilištu nisu mu nepoznati s obzirom na to da je unazad nekoliko  godina, otkad je »3. maj« postao dio Uljanik grupe, vodio gradnju dva Jadrolinijina trajekta i broda za prijevoz rasutog tereta, što su bile prve intergracijske novogradnje koje su građene u Puli i Rijeci

RIJEKA  Puljanin Maksimilian Percan novi je direktor »3. maja«. Njega je jučer imenovao Nadzorni odbor riječkog brodogradilišta, a novu dužnost preuzet će s prvim danom iduće godine, na mandat od pet godina. 

Percan u Rijeku dolazi s pozicije projekt menadžera u Uljaniku, a kako doznajemo proizvodni procesi u riječkom brodogradilištu nisu mu nepoznati s obzirom na to da je unazad nekoliko  godina, otkad je »3. maj« postao dio Uljanik grupe, vodio gradnju dva Jadrolinijina trajekta i broda za prijevoz rasutog tereta, što su bile prve intergracijske novogradnje koje su građene u Puli i Rijeci.

Domagoj Klarić, kako doznajemo od radničkog predstavnika u NO-u »3. maja« Juraja Šoljića,na jučerašnjoj sjednici je ponovio da su motivi njegovog povlačenja privatne prirode, te je dogovoren sporazumni raskid ugovora. 

Četrdesettrogodišnji Maksimilian Percan završio je Pomorski fakultet u Rijeci, smjer brodostrojarstvo, a u pulskom brodogradilištu zaposlen je od 1999.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.