Otvorenje u četvrtak

Kroasanina “Rica” stiže u Verdijevu: Rijeka prva u Hrvatskoj dobiva “gluten free” pekaru

P. N.

Bit će tu i pekarskih proizvoda i slastica bez laktoze te onih bez šećera / NL arhiva

Bit će tu i pekarskih proizvoda i slastica bez laktoze te onih bez šećera / NL arhiva

Nudi se širok asortiman bezglutenskih proizvoda, od tople pizze do bureka, kremšnite i baklave, koje će građani moći pojesti sjedeći za stolovima u novouređenom ambijentu ili pak ponijeti kući. Bezglutensko pivo i sladoled također su dio ponude



Rijeka prva u Hrvatskoj dobiva “gluten free” pekaru. Vijest je to koja će razveseliti sve one koji boluju od celijakije, alergije ili intolerancije na gluten, ali i one koji drže do zdravog življenja.


Riječ je o pekari odnosno slastičarnici koju u Verdijevoj ulici, u blizini kazališta, u četvrtak (1. prosinca) otvara opatijska tvrtka Kroasana, poznata po prvoj domaćoj ponudi bezglutenskih proizvoda u sklopu programa “Rica”.


U novoj pekari građanima će se nuditi širok asortiman bezglutenskih proizvoda, od tople pizze do bureka, kremšnite i baklave, koje će moći pojesti sjedeći za stolovima u novouređenom ambijentu ili pak ponijeti kući. 




Bezglutensko pivo i sladoled također su dio ponude, a za one koji preferiraju sami peći kruh Kroasanina “Rica” nabavlja bezglutensko brašno.


Bit će tu i pekarskih proizvoda i slastica bez laktoze te onih bez šećera, pa će gotovo svi kojima je prehrana limitirana zdravstvenim problemima ovdje pronaći nešto za sebe.