Odgovor koncerna

Agrokor tvrdi da uredno servisira sve obaveze

Hina

Ivica Todorić. Agrokor / Foto: D. LOVROVIĆ

Ivica Todorić. Agrokor / Foto: D. LOVROVIĆ

Agrokor je stabilna i snažna kompanija u regiji i po svojoj snazi može odgovoriti svim financijskim obvezama koje se nalaze pred njom u idućem razdoblju«, odgovorili su na Hinin upit iz te kompanije



ZAGREB Iz koncerna Agrokor u četvrtak su izvijestili da su stabilna i snažna kompanija koja može odgovoriti svim financijskim obvezama u idućem razdoblju te da nemaju potrebu za dodatnim refinanciranjem.


»Agrokor je stabilna i snažna kompanija u regiji i po svojoj snazi može odgovoriti svim financijskim obvezama koje se nalaze pred njom u idućem razdoblju«, odgovorili su na Hinin upit iz te kompanije.


Ističu kako su »odgovorna kompanija koja uredno servisira svoje obveze te su tako i obveze koje dospijevaju u idućem razdoblju uspješno refinancirali u posljednjem kvartalu prošle godine i s te osnove u ovom trenutku nemaju potrebu za dodatnim refinanciranjem«.




»Kao što smo već i jučer naveli, iako je postojao interes od strane postojećih i novih kreditora u dostatnom iznosu, radi boljih strateških opcija koje razmatramo odlučili smo ne zaključiti spomenutu transakciju«, ističu iz Agrokora.