Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1
Sutra: 28° 31° 2
19. lipnja 2018.
Intenzivna potraga

Zločin na Donjoj Vežici: Zbog osumnjičenog za ubojstvo žene, policajci s ''dugim cijevima'' nadzirali cestu kod Duge Rese

Neboder na Donjoj Vežici u ulica Andrije Peruča gdje je pronađeno tijelo, Foto. M. GRACIN
Neboder na Donjoj Vežici u ulica Andrije Peruča gdje je pronađeno tijelo, Foto. M. GRACIN
Autor:
Objavljeno: 14. veljača 2017. u 15:26 2017-02-14T15:26:00+01:00

Prve informacije s mjesta dogadaja ukazuju da je smrt nasilna, a kako je očevid u tijeku, detalji i okolnosti smrti žene u ranim tridesetim godinama bit će poznati nešto kasnije

NOVO 21.00 Pripadnici karlovačke Policijske uprave koji su od ranog popodneva naoružani »dugim cijevima« nadzirali promet u Petrakovu Brdu na državnoj cesti kod Duge Rese u potrazi za osumnjičenim za ubojstvo žene u Rijeci u 17 sati prekinuli su nadzor »dugim cijevima« i nastavili za njim intenzivnu potragu, potvrđeno je večeras iz Operativno-komunikacijskog centra karlovačke PU. 

Za osumnjičenikom i dalje tragaju i pripadnici primorsko-goranske Policijske uprave. Osim na državnoj cesti D3 u Petrakovu Brdu, kod Duge Rese, karlovački policajci nadzirali su i vozila na izlazu s autoceste Rijeka-Zagreb u Karlovcu.

Zamjenica županijskoga državnog odvjetnika u Karlovcu Ljubica Fiškuš-Šumonja rekla je kako u tom slučaju nije angažirano Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, nego samo ŽDO Primorsko-goranske županije.

Mrtva žena pronađena je danas na desetom katu riječkog nebodera u Ulici Andrije Peruča, a prema prvim informacijama, najvjerojatnije je riječ o ubojstvu. Nakon toga riječka policija javila je kolegama iz Karlovca da je osumnjičenik u bijegu, zbog čega su se i oni uključili u potragu.

RIJEKA U neboderu na Donjoj Vežici, Ulica Andrije Peruča tijekom prijepodneva policija je obaviještena o pronalasku tijela mrtve ženske osobe.

Prve informacije s mjesta dogadaja ukazuju da je smrt nasilna,a kako je očevid u tijeku, detalji i okolnosti smrti žene u ranim tridesetim godinama bit će poznati nešto kasnije.

Jesu li osnovane sumnje na ubojstvo pokazat će obdukcija tijela i ostale istražne radnje koje su potrebne.

Očevidom rukovodi zamjenica Županijske državne odvjetnice Tea Radovani zajedno s voditeljem Sektora krim policije Željkom Krunešom i  iskusnim  timom kriminalista PU primorsko-goranske.Na mjesto događaja stigao je i sudski vještak dr. Valter Stemberga iz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Foto: M. GRACIN

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka