Vatreni prosvjed

Zbog jučerašnjih izgreda policija privela četvoricu navijača Šibenika

Hina

PU šibensko-kninska priopćila je kako se jučer, prije početka prvenstvene nogometne utakmica 2. Hrvatske nogometne lige između Šibenika i Vinogradara, ispred šibenskog stadiona okupilo oko 250 domaćih navijača, koji su nakon početka utakmice pokušali nasilno ući u prostor tribina



ŠIBENIK – Zbog narušavanja javnog reda i mira šibenska policija jučer je privela četvoricu Funcuta, navijača NK Šibenika, kojih je jučer oko 250 ispred stadiona na Šubićevcu prosvjedovalo zbog najava izbacivanja njihova kluba u 3. ligu, zbog čega traže odlazak klupske uprave, doznaje se danas u šibenskoj policiji.


PU šibensko-kninska priopćila je kako se jučer, prije početka prvenstvene nogometne utakmica 2. Hrvatske nogometne lige između Šibenika i Vinogradara, ispred šibenskog stadiona okupilo oko 250 domaćih navijača, koji su nakon početka utakmice pokušali nasilno ući u prostor tribina.


U tome ih je spriječila interventna policija, koja je zbog sprječavanja policajaca u obavljanju službe te narušavanja javnog reda i mira u policijsku postaju dovela i tamo zadržala četvoricu Funcuta.




Osim njih, u postaju je privela i zadržala još trojicu pripadnika te navijačke skupine koje sumnjiči da su prije početka utakmice, pri pokušaju krađe motocikla, napali i teško ozlijedili maloljetnika.


Iza 20 sati navijači su se mirno razišli, a kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih uz taj navijački izgred još je u tijeku, kažu u šibensko-kninskoj policiji.