Nesreća kod Okučana

‘Zatekli smo smrskane aute i mrtva tijela’: U sudaru “punta” riječkih registracija i terenca dvoje poginulih

P. N.

Kolega i ja išli smo s posla u Slavonski Brod i na putu prema tamo kod naplatnih kućica Okučani zatekli smo smrskane aute i mrtva tijela na cesti. Ostali smo zgroženi prizorom, kaže očevidac



Dvije osobe poginule su u sudaru dva osobna automobila koji se dogodio u petak oko 10 sati, između naplatnih kućica Okučani i A3, na 151. kilometru autoceste.


Portal 24 sata doznaje kako su se sudarila dva automobila – “fiat punto” riječkih registarskih oznaka i terenac s oznakama BiH. Na mjesto događaja odmah su stigli Hitna pomoć i vatrogasci.


– Slijedi očevid sa Županijskim državnim odvjetništvom, te utvrđivanje činjenica i okolnosti uslijed kojih je došlo do ove teške prometne nesreće, rekla je za 24sata Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.




– Kolega i ja išli smo s posla u Slavonski Brod i na putu prema tamo kod naplatnih kućica Okučani zatekli smo smrskane aute i mrtva tijela na cesti. Ostali smo zgroženi prizorom. Poginuli su bili prekriveni reflektirajućim prslukom. Naravno da nas je to šokiralo, baš je bilo strašno za vidjeti – rekao je jedan od očevidaca za 24 sata.