Dojava građana

Zatečen u provali na Podmurvicama, tijekom istrage otkriveno da se radi o počinitelju još četiri kaznena djela

P. N.

arhiva NL

arhiva NL

Osumnjičeni 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za četiri krađe i tešku krađu te predan pritvorskom nadzorniku



Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.


Policija ga je zatekla 15. travnja ubrzo nakon dojave građana o provali u podrum zgrade na području Podmurvica u Rijeci. Zbog sumnje da je iz podruma otuđio razni alat, cijevi i druge predmete za vodovodne i elektroinstalacije,  a koji su pronađeni nedaleko mjesta događaja policija ga je privela na kriminalističko istraživanje.


Tijekom provedenog kriminalističkog  istraživanja policija je također saznala kako je osim provale u spomenuti podrum, tijekom ožujka ove godine otuđio bakrene oluke s kuća na području Podmurvica i Pehlina u Rijeci. Ovim kaznenim djelima vlasnici otuđenih predmeta oštećeni su najmanje za oko 4.200 kuna.




Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za četiri krađe i tešku krađu te predan pritvorskom nadzorniku.