Uhićen kod Poreča

Vozio bez vozačke auto s lažnim registarskim oznakama, a doma imao 364 grama amfetamina

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Puli pretražili automobil i stan u Poreču, u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi te pronašli 364 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge te više vrećica namijenjenih za pakiranje droge



POREČ Porečka policija podnijela je kaznenu prijavu zbog preprodaje droge i predala pritvorskom nadzorniku 25-godišnjeg mladića iz Poreča, u čijem je stanu pronađeno 364 grama amfetamina, doznaje se u nedjelju iz Policijske uprave istarske.


Mladić je prijavljen i za krivotvorenje isprave.


Naime, nakon prikupljenih saznanja da se 25-godišnjak bavi preprodajom droge i koristi automobil s nepripadajućim registarskim oznakama, policajci su u petak oko 22,30 sati na makadamskom putu Parenzana na području Poreča zaustavili automobil Fiat Punto, kojeg je vozio 25-godišnjak. Utvrđeno je da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske oznake i da mladić nema položen vozački ispit.




Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Puli pretražili automobil i stan u Poreču, u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi te pronašli 364 grama amfetamina, 17 grama marihuane, digitalnu vagu, bijelu praškastu materiju za povećanje mase droge te više vrećica namijenjenih za pakiranje droge.


Droga je oduzeta i bit će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja »Ivan Vučetić«.


Kriminalističkom istragom nad osumnjičenim 25-godišnjakom utvrđeno je da je pronađena droga bila namijenjena preprodaji pa je 25-godišnjak u subotu navečer uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu


Policijske uprave istarske dok će zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava, nadležnom sudu biti podnijet optužni prijedlog.