Prometna nesreća

Višestruki sudar kod Jadranova: Vatrogasci pomagali djelatnicima Hitne u izvlačenju unesrećenih iz vozila

Fiore Vežnaver

Foto S. Ježina

Foto S. Ježina



Tri ozlijeđene osobe i pet oštećenih vozila, koja su sva izletjela ili skrenula s ceste, bilanca je nesvakidašnje prometne nesreće što se poslijepodne, oko 13.20 sati, dogodila na Jadranskoj magistrali, kod ulaza u Jadranovo s južne strane. Tri ozlijeđene osobe su vozilom Hitne pomoći žurno prevezene u sušačku bolnicu, ali prve informacije ukazuju da nitko od njih nije životno ugrožen.


Nesreća se dogodila na dugačkom ravnom dijelu ceste, a očevici navode da je do nje došlo zbog pretjecanja u koje se upustio vozač alfa romea, daruvarske registracije. U nesreći su, osim alfe, sudjelovala još tri automobila – renault megane zagrebačke registracije, audi Q7 ljubljanske registracije i mercedes poljske registracije – te manji kamion iveco riječke registracije.


Po dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, nesreća se dogodila kada je alfa krenula u pretjecanje kolone vozila i upala u »škare«, a na kraju se dogodio pravi karambol.




O nesreći su odmah alarmirani policija, Hitna pomoć i crikvenički vatrogasci, koji su pomogli djelatnicima Hitne u izvlačenju unesrećenih iz vozila.


Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA