Teška nesreća kod Koprivnice

VOZAČ U BIJEGU Pokosio autom dva dječaka na biciklima i ostavio ih da leže pored ceste

P. N.

Oko 18.45 sati večeras dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradala dva dječaka na biciklima



Oko 18.45 sati večeras dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su stradala dva dječaka na biciklima. U njih je na dionici između Koprivničkog Ivanca i Goričkog kod Koprivnice, udario osobni automobil i nakon toga pobjegao.


Kako doznaje Podravski.hr od fotoreportera s mjesta događaja i osoba koje su tamo, jedan od njih koji pohađa drugi razred je bio tek kratko pri svijesti, a ozljede su mu, čini se, ozbiljne. No, u ovom trenutku nemoguće je reći o kakvoj se težini radi.


Drugi mu kolega vršnjak nije ozlijeđen. Detaljnije o ozlijeđenom će se znati nakon što iz koprivničke bolnice, gdje je hitno otpremljen, obavijeste policiju o stanju dječaka.




Neslužbeno se doznaje i kako je vozaču prilikom udara ispala tablica pa će policija vrlo brzo prema registraciji doći do vozača. Trenutno traje policijski očevid, a detaljnije informacije o nesreći trebale bi se znati sutra u jutarnjim satima.


“Za sada možemo samo reći da je potvrđena dojava primljena u 18.49 da je u mjestu Koprivnički Ivanec prema Kunovcu, došlo do naleta osobnog automobila na dvoje djece, postupanje policije je u tijeku”, naveli su iz PU koprivničko-križevačke.


Dvojica dječaka, prema riječima mještana, učenici 2. razreda osnovne škole iz Koprivničkog Ivanca, udaljili su se u srijedu kasno poslijepodne biciklima oko 500 metara od svog mjesta do susjednog Goričkog na putu prema Kunovcu kada ih je “pokupio” automobil koji je bez zaustavljanja nastavio vožnju, piše Jutarnji.


– Majka jednog dječaka do dana današnjeg nije mu dala da vozi bicikl po cesti. Sada ga je prvi puta pustila i dogodilo se ovo – rekao je potreseni mještanin za Glas Podravine, koji javlja i da očevici tvrde da je vozač prije kobnog naleta krivudao autom po cesti.


 Dvojica dječaka, prema riječima mještana, učenici 2. razreda osnovne škole iz Koprivničkog Ivanca, udaljili su se u srijedu kasno poslijepodne biciklima oko 500 metara od svog mjesta do susjednog Goričkog na putu prema Kunovcu kada ih je “pokupio” automobil koji je bez zaustavljanja nastavio vožnju