Uhićena dvojica lopova

Ukraden restaurirani mercedes vrijedan 150 tisuća kuna i velika količina parfema

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Mladi lopovi terete se da su u dvije krađe odnijeli parfeme vrijedne preko 13 tisuća kuna



ZAGREB Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladih lopova koje tereti da su u dvije krađe odnijeli parfeme vrijedne preko 13 tisuća kuna, a u policijskoj statistici zabilježena je i krađa restauriranog ‘old timer’ mercedesa čija je vrijednost, iako nije registriran, procijenjena na oko 150 tisuća kuna.


Policija sumnja da su ‘ljubitelji parfema’ mladići od 20 i 22 godine koji su se vrijednog plijena domogli u dvije akcije počinjene u siječnju i veljači.


»Sumnja se da su 3. siječnja iz trgovine u Maksimirskoj ulici i 9. veljače iz trgovine u Velikoj Gorici otuđili ukupno 28 komada raznih parfema. Nastala šteta iznosi oko 13.300 kuna«, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.




Nakon kriminalističkog istraživanja policija je protiv osumnjičenih podnijela tzv. posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Restaurirani mercedes 220 D ukraden je između 16. i 17. veljače iz garaže u Vrsničkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. ‘Old timer’ nije bio registriran, no i bez ‘tablica’ je vrijedio kao novi automobil srednje klase.