BMW-om usmrtio pješaka

Uhvaćen vozač koji je na Kukuljanovu pogazio pješaka pa pobjegao: Policiji je otprije poznat po divljoj vožnji

P. N.

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Vozač se bez zaustavljanja i pružanja pomoći unesrećenom, kao i bez obavješćivanja policije o prometnoj nesreći, udaljio s mjesta nesreće. Brzom intervencijom policijskih službenika priveden je na postupanje, priopćili su danas iz PU primorsko-goranske



Policija je uhvatila vozača koji je sinoć na Kukuljanovu usmrtio pješaka, pa pobjegao s mjesta nesreće. Radi se o 35-godišnjem Riječaninu koji je višestruko već kažnjavan zbog većeg broja prometnih prekršaja.


– Nesreća se dogodila kad je 45-godišnjak prelazio kolnik izvan pješačkog prijelaza prilikom čega je došlo do naleta osobnog vozila marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin. Od zadobivenih ozljeda, 45-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće, a vozač se bez zaustavljanja i pružanja pomoći unesrećenom, kao i bez obavješćivanja policije o prometnoj nesreći, udaljio s mjesta nesreće. Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske uprave primorsko-goranske pronađen je te su ga pripadnici interventne policije priveli na postupanje, priopćili su danas iz PU primorsko-goranske. 


Nesreća se dogodila sinoć oko 20.50 sati, stotinjak metara poslije kružnog toka, a 45-godišnji državljanin Srbije S. K . Riječ je navodno o vozaču kamiona.