Traže se napadači

Ugostitelj koji je propucan u Slavonskom Brodu već je bio meta napada. Dvaput mu je zapaljen disco

Hina

Foto Ivica Galović / PIXSELL

Foto Ivica Galović / PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su zapucala dvojica muškaraca koji su prema njemu ispalili više hitaca, no samo ga je jedan od metaka pogodio u natkoljenicu. Napadači su potom pobjegli, a navodno su Kovačevića čekali u zasjedi



Brodsko-posavska policija još traga za napadačem ili više njih koji su u ponedjeljak navečer, po svemu sudeći iz zasjede, pucali u 43-godišnjeg slavonsko-brodskog ugostitelja ispred njegova lokala u Slavonskom Brodu, a koji je zbog propucane natkoljenice operiran u bolnici te je izvan životne opasnosti.


Policija je u utorak kratko priopćila da je 43-godišnjak nešto prije 19 sati ranjen u pucnjavi u gradskom naselju Andrije Hebranga, te da nastavlja intenzivnu potragu za počiniteljem ili više njih kako bi rasvijetlila ovaj slučaj.


Na mjesto pucnjave sinoć je odmah stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne pomoći koji su ranjenom muškarcu pružili liječničku pomoć, a potom ga prevezli u slavonsko-brodsku bolnicu gdje je zbog višestrukih ozljeda zadržan na liječenju.




Lokalni mediji neslužbeno doznaju da je žrtva dugogodišnji brodski ugostitelj, a pucnjava se dogodila u blizini njegova lokala.


Riječ je, kako navode, o 43-godišnjem Jerkanu Kovačeviću koji je u pucnjavi ranjen u nogu te je ubrzo nakon dolaska u bolnicu podvrgnut operativnom zahvatu.


Prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su zapucala dvojica muškaraca koji su prema njemu ispalili više hitaca, no samo ga je jedan od metaka pogodio u natkoljenicu. Napadači su potom pobjegli, a navodno su Kovačevića čekali u zasjedi.


On je vlasnik ugostiteljskoga objekta u zgradi u naselju Andrija Hebrang ispred koje je ranjen.


Lokalni portali ističu i kako ovo nije prvi put da su Kovačevića napali još uvijek nepoznati napadači, s obzirom da je diskoklub San Marco, kojem je on bio vlasnik, dva puta zapaljen u razmaku od samo dva tjedna u svibnju 2017. Napadači nisu pronađeni, a Kovačević je nakon tog napada prodao klub.