Kriminalističko istraživanje

Ubojstvo u Splitu: Muškarac pronađen mrtav na terminalu TTTS ubijen vatrenim oružjem

Hina

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL

Osim teških rana na glavi, muškarac na tijelu ima i prostrijelne rane. Identitet ubijenoga se još ne zna, a policija intenzivno radi na utvrđivanju njegova identiteta i kriminalistički istražuje slučaj



SPLIT Muškarac koji je u srijedu ujutro pronađen mrtav u blizini jednog od gradilišta TTTS-a (Trgovčko-transportni terminal Split) ubijen je, a riječ je o mlađem muškarcu, službeno je Hini potvrdila splitska policija.


Oko 11 sati policija je potvrdila da postoji osnovana sumnja da je riječ o nasilnoj smrti tj. ubojstvu, javlja i portal Dalmacija danas.


 




Po neslužbenim podatcima, policija istražuje sumnju da je pronađeni muškarac ubijen na drugome mjestu, pa već mrtav ostavljen na TTTS-u.


Osim teških rana na glavi, muškarac na tijelu ima i prostrijelne rane. Identitet ubijenoga se još ne zna, a policija intenzivno radi na utvrđivanju njegova identiteta i kriminalistički istražuje slučaj.


Policijski očevid još traje, a uz policiju, na očevidu je i zamjenica Županijskoga državnoga odvjetništva.


Ubijeni muškarac pronađen je mrtav rano jutros na splitskom TTTS-u, u blizini jednog od gradilišta. Dojavu o tome policija je dobila u 7,39 sati od slučajnoga prolaznika. Na mjesto događaja odmah je poslana Ekipa za očevide koja je i dalje na terenu.