Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Imao uz sebe putovnicu

Ubojica iz Đakova kanio pobjeći iz zemlje. Njegov otac: 'Sam bih ga prijavio, da sam znao što namjerava'

Foto Davor Javorović / PIXSELL
Foto Davor Javorović / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 13. srpanj 2019. u 7:22 2019-07-13T07:22:32+02:00

Ne odobravam to što je učinio moj sin. Da sam mogao i naslutiti da će takvo nešto napraviti, ja bih ga odmah prijavio policiji, rekao je za 24 sata njegov otac, 95-godišnji Alojz Drežnjak

Andrija Drežnjak (61) koji je prošlog utorka u Centru za socijalnu skrb u Đakovu pištoljem ubio socijalnu radnicu i svoju skrbnicu Blaženku Poplašen (50) i teško ranio njenog kolegu Ivana Pavića (35) namjeravao je nakon zločina pobjeći iz zemlje. Istražitelji su to zaključili obzirom na činjenicu da je ubojica kod sebe imao putovnicu i novac. 

- Ne odobravam to što je učinio moj sin. Da sam mogao i naslutiti da će takvo nešto napraviti, ja bih ga odmah prijavio policiji, rekao je za 24 sata njegov otac, 95-godišnji Alojz Drežnjak.

Pišrolj je, smatra otac, kupio od ušteđevine, budući je novac od socijalne pomoći stavljao na stranu.

- Nije se slagao s tim što su mu odredili socijalnu radnicu za skrbnicu. Išao je na liječenje nekoliko puta u Popovaču i, kad bi se vratio, bilo mu je još lošije - ispričao je otac ubojice.

24 sata pišu kako je Andrija Drežnjak već osuđivan na Općinskom sudu u Osijeku i to za kazneno djelo protiv života i tijela - nanošenje tjelesne ozljede. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.