Osam prometnih nezgoda

U jučerašnjim nesrećama na Podmurvicama i Zametu teško ozlijeđena dvojica motociklista

P. N.

Foto Facebook / Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Foto Facebook / Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Ozlijeđenim motociklistima liječnička pomoć je pružena u KBC Rijeka gdje su im utvrđene teške ozljede



Jučer se na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo osam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško ozlijeđene.


Ozlijeđena su dva motociklista u nesrećama, koje su se dogodile u Rijeci na Podmurvicama i Zametu, piše u priopćenju PU primorsko-goranske.


U nesreći u ulici Ivana Ćikovića Belog na Zametu oko 13.30 sati ozlijeđen je 32-godišnji vozač motocikla marke Kawasaki, riječkih registracijskih oznaka.




Osobno vozilo marke VW Polo, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, oduzelo je prednost prolaska vozaču motocikla, koji je potom udario u osobno vozilo i pao s motocikla na kolnik.


 


Drugi vozač motocikla ozlijeđen je sinoć oko 22.25 sati u Vukovarskoj ulici , gdje je upravljajući motociklom marke Gillera, riječkih registracijskih oznaka, prilikom pretjecanja vozila preko pune crte  udario u razdjelnik prometa koji se nalazio na prometnici. Izgubio je nadzor nad vozilom i pao na kolnik.


Ozlijeđenim motociklistima liječnička pomoć je pružena u KBC Rijeka gdje su im utvrđene teške ozljede.


Policija poziva motocikliste, kao i sve ostale vozače, na oprez u prometu te dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj nesreća i ozlijeđenih osoba u njima.