Policija u akciji

U istoj noći pala dvojica dilera: Prodavali MDMA u centru Rijeke

Slavica Kleva

Droga MDMA, tzv. ecstasy / arhiva NL

Droga MDMA, tzv. ecstasy / arhiva NL

Kod dvojice dilera u središtu grada pronađeno je ukupno 55 komada droge MDMA, tzv. ecstasyja



Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim Riječaninom kojeg su zatekli u nedjeljnoj noći u užem središtu Rijeke tijekom prodaje droge drugoj osobi.


Kod njega je pronađeno i oduzeto ukupno 27 komada tableta droge MDMA, tzv. ecstasy i 2,4 grama marihuane.


Kriminalističko istraživanje zbog zlouporabe droga proveli su i policijski službenici Treće policijske postaje nad 25-godišnjakom kojeg su iste noći u središtu Rijeke zatekli policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka. Kod njega je pronađeno 28 komada tableta droge MDMA tzv. ecstasy, za koje se sumnja da ih je posjedovao u namjeri daljnje prodaje.




Obojica su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Policija je proteklog vikenda prekršajno prijavila 15 hrvatskih državljana koji su zatečeni na području Policijske uprave primorsko-goranske koji su neovlašteno posjedovali drogu. Od njih je sveukupno oduzeto 26,02 grama marihuane, tri grama amfetamina, 1,5 grama kokaina, joint i nekoliko tableta. Počinitelje prekršaja s drogom zatekli su policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka ili nadležnih policijskih postaja.