Nesreća?

U dva dana u moru kod Ugljana pronađena tijela dviju žena, istraga u tijeku

P. N.



Nakon što je u srijedu oko 18 sati na obali otoka Ugljana kod Rta Karantun pronađeno tijelo nepoznate žene, danas oko 13 sati građani su pronašli još jedno tijelo žene, javlja N1.


“Danas oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana, po dojavi građana pronađeno je tijelo nepoznate osobe.


Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid.




Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja. Oko 13 sati građani su našli još jedno tijelo žene u kupaćem kostimu”, navodi se u priopćenju zadarske policije koje prenosi N1.


U srijedu je policija izvijestila da je na obali Ugljana pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe.


“Provedenim očevidom je utvrđeno kako se radi o tijelu ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama”, naveli su u policiji.


Tijelo ove nesretne žene je prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Kako su na obali Ugljana pronađeni neki rekviziti kao što su ručnici za sunčanje, moguće da su dvije žene otišle na kasno ljetovanje i doživjele nesreću.