Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Slučaj utapljanja

U Vukovaru nastavljena potraga za ženom koja je u Dunav skočila za 4-godišnjakom

U potragu je ukljuečna policija i HGSS / Foto Davor Javorovic/PIXSELL
U potragu je ukljuečna policija i HGSS / Foto Davor Javorovic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 2. rujan 2017. u 15:33 2017-09-02T15:33:02+02:00

U Vukovaru je u subotu nastavljena potraga za osobom koja je skočila u Dunav za 4-godišnjim djetetom koje je u petak kod stare klaonice palo u rijeku i utopilo se, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović, dodavši kako sva saznanja iz dosadašnje istrage govore da je do utapljanja četverogodišnjaka došlo nesretnim slučajem

VUKOVAR U Vukovaru je u subotu nastavljena potraga za osobom koja je skočila u Dunav za 4-godišnjim djetetom koje je u petak kod stare klaonice palo u rijeku i utopilo se, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović, dodavši kako sva saznanja iz dosadašnje istrage govore da je do utapljanja četverogodišnjaka došlo nesretnim slučajem.
 

U akciji potrage uključeni su policija, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanje (HGSS), Klub podvodnih aktivnosti s njegovim roniocima te stanovnici Vukovara sa čamcima koji poznaju Dunav, kazao je Džigumović.

 Po dosadašnjim saznanjima iz kriminalističkih istraživanja, u Dunav je skočila majka četverogodišnjaka kako bi ga spasila.

 »Sva dosadašnja saznanja govore da je riječ o nesretnom slučaju. Državni odvjetnik naložio je obdukciju djeteta koja će biti napravljena na Odjelu patologije vukovarske bolnice. Potraga za drugim tijelom nastavlja se i dalje«, kazao je Džigumović.

 Po riječima voditelja akcije HGSS-a Zlatka Becića, trenutačno se pregledava 10 do 12 kilometara nizvodno desne obale Dunava ali za sada bez rezultata.

 »I dalje se nadamo da tražimo živu osobu iako su od trenutka nesreće prošla 24 sata«, rekao je Becić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.