Uzrok nepoznat

U Novigradu izgorjeli mercedes i smart, stižu vještaci iz Zagreba

Hina

Foto: D. ŠKOMRLJ

Foto: D. ŠKOMRLJ

Policija je jutros oko 4,30 sati zaprimila dojavu o požaru dva parkirana automobila u Goranskoj ulici. Požar je, zahvaljujući brzoj intervenciji, ugašen nakon pola sata



U požaru koji je izbio u nedjelju ujutro u Goranskoj ulici u Novigradu izgorjela su dva automobila, nitko nije stradao, a uzroci požara se utvrđuju, izvijestila je u nedjelju istarska policija.


Po riječima glasnogovornice Nataše Rogić Jukopila policija je jutros oko 4,30 sati zaprimila dojavu o požaru dva parkirana automobila u Goranskoj ulici. Požar je, zahvaljujući brzoj intervenciji, ugašen nakon pola sata. Utvrđeno je da je izbio na mercedesu pulskih registarskih oznaka. Vatra je potom zahvalila i automobil smart, također pulskih registarskih oznaka, a oba vozila su u vlasništvu tvrtke koja se bavi nekretninama.


U požaru nitko nije stradao, a policijski službenici su u nedjelju ujutro, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, obavili očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja.




»Uzrok požara nije utvrđen pa će se nastaviti u ponedjeljak, kada se očekuje dolazak djelatnika Centra za forenzična ispitivanja i istraživanja »Ivan Vučetić«, izvijestila je glasnogovornica Rogić-Jukopila.