Centar 112 Rijeka

U Klenovici automobil sletio s ceste i zapalio se: dvije osobe u bolnici

P. N.

Foto Damir ŠKOMRLJ

Foto Damir ŠKOMRLJ

Od utorka do srijede ujutro, riječki Centar 112 zabilježio je četiri prometne nesreće  zbog kojih je u riječkom KBC-u završio pet osoba. Nesreće su se dogodile i u Rijeci - u Osječkoj ulici i na Kačjaku te u Iki, kod FMTU-a



RIJEKA Riječki Županijski centar 112 u posljednja 24 sata, od jučer u 8 ujutro, do danas u 8 sati, zabilježio je četiri prometne nesreće zbog kojih je u riječkom KBC-u završilo pet osoba.


Kao što smo već pisali, u Osječkoj 80 osobni automobil je srušio dijete, koje je prevezeno u bolnicu na Kantridi.


Dvije osobe prevezene su u bolnicu na Sušak zbog ozlijeda koje su zadobile kada su osobnim automobilom sletili u jarak u Klenovici. Automobil se zapalio, a u gašenju su sudjelovala tri vatrogasca DVD Novi Vinodolski s dva vozila.




Na Kačjaku, kod Auto kuće Krainc u Rijeci, sudarila su se dva osobna automobila. Pri tome je jedna osoba ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka.


U Iki, u Ulici Viktora Cara Emina kod Fakulteta za menadžment u turizmu i hotelijerstvu, sudarili su se osobni automobil i skuter. U toj je nesreći također jedan od sudionika, zbog ozlijeda jprevezen u KBC Rijeka.


Centar je zabilježio i požar trave i niskog raslinja na Pulcu, kod Rehabilitacijskog centra. Gorjela je trava i nisko raslinje, a gasila su ih četiri vatrogasca JVP Rijeka s jednim vozilom.