Tragedija

TIJELO NA CESTI Vozač došao u policiju i priznao da je teretnim vozilom kod Čazme udario pješaka

Hina

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Foto Marko Prpić / PIXSELL

Šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, a koji je temeljem informacije objavljene u medijima o toj prometnoj nesreći shvatio da je, dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u to vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je tijelo pronađeno na kolniku



ZAGREB Nakon što je na kolniku državne ceste od Dubrave prema Čazmi pronađeno tijelo muškarca, u policiju je u četvrtak došao 54-godišnji vozač koji je priznao da je upravljajući teretnim vozilom najvjerojatnije on udario pješaka.


Policija je jutros oko 3.40 sati primila dojavu da je u mjestu Zgališće, na cesti od Dubrave prema Čazmi, na kolniku pronađeno beživotno tijelo nepoznate osobe. Policijski službenici su izišli na mjesto nesreće i potvrdili da je na kolniku tijelo 47-godišnjaka za kojeg su već u tom trenutku posumnjali da je nastradao zbog posljedica prometne nesreće.


Prometna policija provela je očevid, koji je vodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć prometnih vještaka, te je o toj prvoj informaciji putem medija upoznata javnost.




Šest sati kasnije, oko 10 ujutro, u prostorije policije došao je 54-godišnji muškarac, a koji je temeljem informacije objavljene u medijima o toj prometnoj nesreći shvatio da je, dok je upravljao teretnim vozilom bjelovarskih registarskih oznaka u to vrijeme najvjerojatnije on naletio na muškarca čije je tijelo pronađeno na kolniku.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem i ujedno provedenim očevidom na mjestu prometne nesreće, sumnja se da je svojim vozilom udario 47-godišnjaka, a zbog čega će protiv njega biti podignuta kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći te će biti predan pritvorskom nadzorniku.