Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 3
Sutra: 11° 11° 3
27. veljače 2020.
Kriminalističko istraživanje

foto TIJELO MUŠKARCA PRONAĐENO NA KRASICI Tragovi krvi vode od nogometnog igrališta prema golf terenima

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 1. rujan 2019. u 17:21 2019-09-01T17:21:00+02:00

Stanovnici okolnih kuća primijetili su pojačane aktivnosti policije tijekom vikenda, a prema neslužbenim informacijama prve informacije da se nešto neobično događa saznali su od lovaca, koji su na cesti vidjeli tragove krvi koji vode od nogometnog igrališta prema golf terenima

RIJEKA Jučer, 31. kolovoza u ranim jutarnjim satima na području Krasice preminula je muška osoba. Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će tijekom sutrašnjeg dana biti obavljena obdukcija.

Krvavi tragovi: pronađeno tijelo muškarca na Krasici / Snimio Marko GRACIN

 U svezi ovog događaja policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci provode kriminalističko istraživanje nad više osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice smrti spomenute muške osobe. 

Tijelo muškarca pronađeno na Krasici / Snimio Marko GRACIN

 

Kriminalistička policija izašla je i na teren oko golf terena na Krasici. Više informacija biti će poznato nakon što se završi kriminalističko istraživanje, tijekom ponedjeljka kako su nas izvjestili iz PU primorsko goranske.

Stanovnici okolnih kuća primijetili su pojačane aktivnosti policije tijekom vikenda, a prema neslužbenim informacijama prve informacije da se nešto neobično događa saznali su od lovaca, koji su na cesti vidjeli tragove krvi koji vode od nogometnog igrališta prema golf terenima. 

Tijelo muškarca pronađeno na Krasici / Snimio Marko GRACIN

  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.