Crno poslijepodne

TEŠKE NESREĆE U stravičnom sudaru s kamionom kod Malinske poginula vozačica, na Krnjevu ”punto” probio zid

Šarlota Brnčić

Snimio čitatelj

Snimio čitatelj

Prometne nesreće su se dogodile poslijepodne u razmaku od samo petnaestak minuta, a u oba slučaja radilo se o sudarima automobila i teretnog vozila



RIJEKA Dvije teške prometne nesreće, a u oba slučaja radilo se o sudarima automobila i teretnog vozila, dogodile su se poslijepodne u razmaku od samo petnaestak minuta.


Prva stravična nesreća zbila se oko 16.15 sati na otoku Krku i to kod Trgovačkog centra Plodine u Malinskoj.


Nažalost, vozačica automobila koja se u Malinskoj sudarila sa kamionom podlegla je zadobivenim ozljedama iako se u bolnici učinilo sve kako bi joj se spasio život.




Kako neslužbeno saznajemo, radi se o djevojci u dvadesetim godinama, djelatnici hotela Malin.



Druga nesreća zbila se oko 16.30 sati u Rijeci, na križanju ulica Liburnijska, Zvonimirova i Zametska iznad ZTC-a, a vozač automobila, po prvim informacijama, nije bio u životnoj opasnosti. U obje nesreće vozači kamiona prošli bez ozljeda.


Teška nesreća na inače vrlo prometnoj cesti dogodila se kada se vozač Fiata Punto sudario s kamionom marke Mercedes te nakon toga od siline sraza završio na sasvim suprotnoj strani prometnice.


Kojom se žestinom zabio u zid kojim je na nogostupu ograđeno cvijeće, dovoljno svjedoči činjenica da je probio zid te je prednja strana Fiata u potpunosti uništena.



Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista od srijede 28. lipnja 2017.