Šok u Međimurju

Stravičan zločin: U zamrzivaču nađeno tijelo žene nestale 2000. godine. Uhićena njena sestra

Portal Novilist.hr

Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Photo Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag



Počeo se rasplitati slučaj pronalaženja Jasmine Dominić u zamrzivaču obiteljske kuće u Novoj ulici u Palovcu.


Kako je potvrđeno Međimurskim novinama iz PU međimurske u subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica.


Prema neslužbenim informacijama riječ je po svemu sudeći o sestri Jasmine Dominić koja je rođena 1974. godine – S. D. iz Palovca.




– Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja – rekao je za eMeđimurje glasnogovornik policije Nenad Risek. 


Jasmina Dominić rođena 1977. godine živjela je na toj adresi, a mještani kažu da je nestala još 2000. godine. Jasmina Dominić se u evidenciji nestalih vodi više od 18 godina.


U opisu stoji da je nestala tijekom kolovoza 2000. godine u Zagrebu, a kao okolnosti se navode napuštanje fakulteta i posla (student servis). Od tada se Jasmini gubi svaki trag. Sumnje mještana su stoga opravdane da bi pronađeno tijelo moglo biti upravo od Jasmine.


– Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj.


Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije, rekao je u siječnju 2011. godine za Večernji list Martin Dominić iz Palovca, otac nestale Jasmine Dominić kojoj se u kolovozu 2000. izgubio svaki trag.