Poginula

Strava kod Primoštena: Djevojka izgorjela u autu, suvozačica se bori za život

Portal Novilist.hr

Ilustracija / Foto Damir Škomrlj

Ilustracija / Foto Damir Škomrlj

Automobil šibenskih registracija u kojem su bile dvije osobe sletio je s ceste i potom se zapalio, a 20-godišnja vozačica izgorjela u autu



PRIMOŠTEN Jedna je djevojka smrtno stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila 19 minuta iza ponoći na Jadranskoj magistrali od Primoštena prema Marini Kremik, a jednoj se djevojci liječnici bore za život, javlja Sibenik.in.


Prema prvim informacijama s mjesta događaja, automobil Fiat Punto, šibenskih registracija, kretao se iz smjera Rogoznice prema Primoštenu te je iz nepoznatog razloga u lijevom nepreglednom zavoju vozilo prešlo u suprotni kolnički trak, a potom na području Kremika sletjelo u maslinik i vinograd izvan ceste.


Kako doznaje Šibenski portal, automobil šibenskih registracija u kojem su bile dvije osobe sletio je s ceste i potom se zapalio.




Kako se automobil kotrljao niz provaliju, suvozačica (26) je ispala iz vozila, dok je vozačica (20) poginula u automobilu koji je izgorio.


Kako 24 sata doznaju od Emilija Kalabrića, zamjenika županijske državne odvjetnice u Šibeniku, teško ozlijeđena djevojka je prevezena u šibenku Opću bolnicu gdje je noćas i operirana.


Šibenik.in navodi kako se liječnici bore za život ozlijeđene djevojke koja je navodno s područja Rogoznice.