Novi palež

Što se to događa u Splitu? Izgorio još jedan automobil, a malo kasnije se i pucalo

Hina

Ilustracija Miranda Cikotić / PIXSELL

Ilustracija Miranda Cikotić / PIXSELL

Nakon pucnjave za sada nepoznata osoba je pobjegla, a policija započela potragu za njom. Za to vrijeme na mjestu događaja druga policijska ekipa obavlja očevid nakon kojeg bi se trebalo doznati iz kojeg je oružja točno pucano te koliko je metaka ispaljeno



U Stobreču je u četvrtak navečer zapaljen osobni automobil – deseti u Splitu u posljednja četiri mjeseca, a nekoliko sati kasnije se pucalo po ugostiteljskom objektu u gradu, no u oba slučaja nije bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se u splitskoj policiji u petak ujutro.


Požar na osobnom automobilu buknuo je u Knezovića dvorima u Stobreču u 22.17 sati, a vatrogasci splitske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) su ubrzo izašli na teren i vatru ugasili za nekoliko minuta. Policija još ne zna kako je došlo do požara na vozilu, drugog takvog tijekom četvrtka jer je ujutro u Splitu kod Dvornikovih dvora izgorio 19 godina stari BMW koji je bio u vlasništvu 18– godišnjaka.


Tijekom jutra će policija na mjestu događaja obaviti očevid.




Osim požara na automobilu policija je u prvim satima petka krenula u potragu za osobom koja je u 3.50 sati pucala iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu u ulici Matice hrvatske u Splitu. U vrijeme pucnjave se u ugostiteljskom objektu bila je jedna osoba, no nije ozlijeđena.


Nakon pucnjave za sada nepoznata osoba je pobjegla, a policija započela potragu za njom. Za to vrijeme na mjestu događaja druga policijska ekipa obavlja očevid nakon kojeg bi se trebalo doznati iz kojeg je oružja točno pucano te koliko je metaka ispaljeno.