Smiljana priznala ubojstvo sestre: Slomila se na ispitivanju, otkriveno tko je našao tijelo

Portal Novilist.hr

Photo Sanjin Strukic/PIXSELL, nestali.hr

Photo Sanjin Strukic/PIXSELL, nestali.hr

Obdukcijom će biti i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla



RIJEKA Telegram doznaje da je Smiljana Srnec priznala ubojstvo svoje sestre.


Slomila se tijekom policijskog ispitianja i istražiteljima je priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Ana Raić Knežević za Telegram iz dobro obaviještenih izvora upućenih u ovaj slučaj.


Još se čeka ispitivanje u nazočnosti odvjetnika, koje bi onda moglo biti korišteno kao službeni dokaz. Tužiteljstvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produlji pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela.




Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla.


Tijelo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u obiteljskoj kući u mjestu Palovec. Pronašli su ga, doznaje Telegram, članovi obitelji Srnec koji su preuređivali dio prostora u kući.


U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi obitelji prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno bila spremana hrana. Međutim, nikada nitko nije dublje zavirio u škrinju, pa je tijelo Jasmine Dominić u njoj bilo svo ovo vrijeme skriveno.


Smiljana Srnec navodno je uspješno zavaravala cijelu obitelj i prijatelje govoreći kako njezina sestra nije nestala, već je odselila iz Hrvatske. Uvjeravala ih je kako je preko jedne prijateljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, te kako je pronašla posao na jednom brodU evidenciji nestalih osoba stoji da je Jasmina Dominić nestala tijekom kolovoza 2000. godine. Kao mjesto nestanka navodi se Zagreb, a pod okolnostima nestanka navedeno je da je napustila fakultet i studentski posao u Zagrebu. Jasmina je, inače, u rujnu te 2000. godine trebala napuniti 23 godine, piše Telegram.