Zločin na parkiralištu

Slučaj ubojstva djevojke: Policija kaže da je intervenirala svaki put kad je to od nje zatraženo

Hina

Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta



ZAGREB Dvadesetogodišnjak koji je u srijedu navečer na Volovčici nožem ubio 19-godišnjakinju prvo je pobjegao s mjesta napada, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju, a dok majka žrtve tvrdi da su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, u policiji se doznaje da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija.


Djevojku s kojom je navodno ranije bio u vezi, 20-godišnji D.K. ubio je oštrim predmetom u osobnom automobilu na parkiralištu, zadavši joj više ubodnih rana kojima je na mjestu događaja podlegla.


Motivi ubojstva koje se dogodilo oko 21,30 sati u Prilazu sv. Josipa Radnika zasad su nepoznati, a neki mediji objavili su izjavu majke po kojoj je napadač bio prije par godina njezin dečko koji joj je više puta prijetio.




Osumnjičeni je po pisanju medija sin zagrebačkog ugostitelja, a po izjavama žrtvine majke više puta su ga prijavljivali, ali policija nije ništa napravila.


U policiji, međutim kažu, da su svaki put postupali kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta.


Osumnjičeni se neko vrijeme nakon ubojstva sam predao policiji, rekavši u policijskoj postaji što je napravio.