Nezgoda u Zagrebu

SKRIVIO NESREĆU NA PUTU DO ‘BUJICE’ Bunjac priznao krivnju za sudar u kojem je ozlijeđena žena te se ispričao

Hina

Foto Mirovina.hr

Foto Mirovina.hr

»Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji«, poručio je Bunjac



ZAGREB Saborski zastupnik Branimir Bunjac, koji je u petak napustio Živi zid, poslijepodne je u Zagrebu sudjelovao u prometnoj nesreći, sudarivši se s taksi vozilom u kojem je lakše ozljeđena putnica, nakon čega je javno priznao krivnju i ispričao se.


Nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, od toga jedan taksi, sudarila su se oko 15,40 sati na križanju Tuškanove i Vrbanićeve ulice. Policija je, ne otkrivajući identitete sudionika, izvijestila da je automobil vozio 47-godišnji muškarac, dok je za volanom taksija bio 54-godišnjak.


Putnica ozlijeđena


Prilikom sudara taksi vozilo je odbačeno na parkirani automobil pri čemu je putnica u taksiju ozlijeđena pa joj je pružena liječnička pomoć.




Na fotografijama s mjesta nesreće, koje je objavio portal ‘mirovina.hr’, može se prepoznati Bunjca u automobilu ‘renault clio’.


Branimir Bunjac, snimio Darko Jelinek


Branimir Bunjac, snimio Darko Jelinek



Prema izjavama trojice očevidaca na koje se pozvao taj portal čini se da je Bunjac oduzeo prednost taksiju.


Bunjac: Stari Clio je vlasništvo Živog zida


«Clio koji sam vozio vlasništvo je Živog zida, star je 15 godina i nije prilikom nesreće pretrpio nikakvu štetu«, rekao je Bunjac kratko Hini, izražavajući žaljenje zbog nesreće.Branimir Bunjac se nakon nesreće oglasio i na facebooku.

»Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji«, poručio je Bunjac.


Taj sada već bivši član Živog zida u petak je napustio stranku, nakon burnih unutarstranačkih previranja oko mandata u Europskom parlamentu, a u kojima je sudjelova kao jedan od ključnih aktera.