Uhvaćen na ulici

Riječanin kod kojeg je pronađeno 84 tablete ecstasyja završio iza rešetaka

Šarlota Brnčić

Kako neslužbeno saznajemo, obavljena je i pretraga mladićeva doma, no osim onoga što je imao kod sebe, više ništa nije pronađeno



Riječanin Frano Marinović (27) ispitan je zbog sumnje u zlouporabu droga u riječkom Općinskom državnom odvjetništvu koje je potom podnijelo zahtjev sucu istrage za određivanjem istražnog zatvora. Sudac istrage taj je zahtjev usvojio, odredio osumnjičeniku mjesec dana istražnog zatvora, a koji se može zamijeniti jamstvom u iznosu od 35.000 kuna.


Djelatnici Interventne jedinice policije Rijeka četvrtak su, kasno navečer, u užem središtu grada zatekli 27-godišnjaka kod kojeg su pronađene 84 tablete droge MDMA, tzv. ecstasy. Priveden je na kriminalističko istraživanje u službene prostorije Treće policijske postaje, a pronađene tablete te drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom su mu oduzeti.


Kako neslužbeno saznajemo, obavljena je i pretraga mladićeva doma, no osim onoga što je imao kod sebe, više ništa nije pronađeno. Policija je priopćila i kako je pronađena droga bila namijenjena prodaji drugim konzumentima s riječkog područja. Marinović je do sada bio osuđivan, a prethodno je, prije nekoliko mjeseci, protiv njega podignuta nova optužnica.