Pokušaj ubojstva

Propucali ga u Zagrebu, on ranjen ušetao u policijsku stanicu. Napadač uhićen?

Hina

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U 12,15 sati, u 7. policijsku postaju pristupio je muškarac ozlijeđen vatrenim oružjem, a prevezen je s hitnom medicinskom pomoći u bolnicu«, priopćila je policija koja utvrđuje okolnosti događaja.



Muškarac propucan vatrenim oružjem nešto prije 13 sati pristupio je u policijsku postaju na zagrebačkoj Trešnjevci nakon čega je prevezen u bolnicu, izvijestila je zagrebačka policija ne navodeći detalje tog događaja.


»U 12,15 sati, u 7. policijsku postaju pristupio je muškarac ozlijeđen vatrenim oružjem, a prevezen je s hitnom medicinskom pomoći u bolnicu«, priopćila je policija koja utvrđuje okolnosti događaja.


Muškarac je prevezen u KBC Sestre Milosrdnice u Vinogradskoj, gdje se doznaje da je životno ugrožen.




Osobu koju se povezuje s ozljeđivanjem muškaraca vatrenim oružjem na zagrebačkoj Trešnjevci nalazi se u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju, doznaje se od policije.


Okolnosti pod kojima je muškarac ranjen policija još utvrđuje.


Pojedini mediji navode, pozivajući se na svjedoke, da se žrtva nalazila na terasi kafića Valentino u Nehajskoj ulici, te da je par minuta kasnije do kafića na motoru došao napadač koji je na nju zapucao i pobjegao.