Tragičan epilog nesreće

Preminuo 18-godišnji Britanac na kojega je naletjelo vozilo dok je pretrčavao autocestu kod “Vrata Jadrana”

Slavica Kleva

Foto Roni BRMALJ

Foto Roni BRMALJ

Mladić je bio dio ekipe čiji je autobus stao na odmorištu "Vrata Jadrana - Sjever", koje se nalazi s druge stane autoceste. Što je nagnalo mladića da krene prelaziti sve kolničke trake, teško je u ovom trenutku reći, jer za prijelaz autoceste postoji pjesački most, upravo da se ne dogodi tragedija



RIJEKA Pješak na kojega je noćas nešto prije jedan sat  na dijelu autoceste A7, kod odmorišta “Vrata Jadrana – Jug”, naletio automobil, preminuo je u riječkoj bolnici unatoč naporima liječnika da mu stabiliziraju životne funkcije. 


Riječ je o 18-godišnjaku, britanskom državljaninu, koji je bio dio ekipe čiji je autobus stao na odmorištu “Vrata Jadrana – Sjever”, koje se nalazi s druge stane autoceste. Automobil je na njega naletio dok je pretrčavao s jedne na drugu stranu autoceste. Što je nagnalo mladića da krene prelaziti sve kolničke trake, teško je u ovom trenutku reći, jer za prijelaz autoceste postoji pješački most, upravo da se ne dogodi tragedija.


Na mladića je naletio ford riječke registracije, koji je, na nesreću pješaka, baš u tom trenutku naišao i zahvatio ga  u desnoj kolničkom traku smjera Juga, odnosno iz Opatije prema Rijeci.