Trojac iz BiH

Povjerovali su mu: Prikrivenom istražitelju prodali kilu marihuane i 400 grama kokaina

Glas Istre

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

Sva trojica terete se za prodaju tog kokaina prikrivenom istražitelju 4. travnja 2018. oko 15.30 sati, i to u Šijanskoj ulici u Puli. Spomenutu količinu kokaina prodali su prikrivenom istražitelju za 20.000 eura



PULA Trojici državljana Bosne i Hercegovine, Bošku Puzigaći (31) i Miladinu Šušiću (28) iz Banje Luke, te Đorđu Čihoriću (26) iz Trebinja, na Općinskom sudu u Puli, pred vijećem suca Denisa Heka, započelo je suđenje zbog prodaje droge.


Petom točkom optužnice obuhvaćena su sva trojica optuženih, a odnosi se na kupoprodaju 400,36 grama kokaina. Sva trojica terete se za prodaju tog kokaina prikrivenom istražitelju 4. travnja 2018. oko 15.30 sati, i to u Šijanskoj ulici u Puli. Spomenutu količinu kokaina prodali su prikrivenom istražitelju za 20.000 eura.


Prvim trima točkama optužnice Puzigaća i Šušić terete se da su neovlašteno nudili na prodaju tvar koja je proglašena drogom, a posljednjim dvjema točkama da su neovlašteno prodali drogu.




Puzigaću i Šušića pulsko Općinsko državno odvjetništvo po pet točaka optužnice tereti da su počinili jedno produljeno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok trećeokrivljenog Čihorića tereti samo petom točkom optužnice, i to za jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.


Puzigaća je na sudu kazao da se ne želi očitovati o krivnji te da će obranu iznijeti na kraju postupka, dok su Šušić i Čihorić izjavili da se ne osjećaju krivima.


Sudac Denis Hek je odlučio da će dokazni postupak započeti 20. studenog ispitivanjem prikrivenih istražitelja.


Tada bi vijeće trebalo odlučiti i hoće li ukinuti ili, kako je tužiteljstvo zatražilo, Puzigaći i Šušiću produljiti istražni zatvor u kojemu se nalaze od uhićenja 4. travnja ove godine, nakon prodaje 400,36 grama kokaina prikrivenom istražitelju.