Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 14° 14° 1
15. listopada 2019.
Okončana drama

Policija rano jutros svladala rastrojenog muškarca u Opuzenu. Okidač za dramu bio je - dječji rođendan

Foto Ivo Čagalj / PIXSELL
Foto Ivo Čagalj / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 17. rujan 2018. u 7:20 2018-09-17T07:20:00+02:00

Radi se o ratnom veteranu 116. neretvanske brigade. Još rano poslijepodne, taj se 49-godišnjak zatvorio u svoju kuću gdje je aktivirao plinsku bocu i izazvao eksploziju

Drama u Opuzenu, koja je trajala više od 12 sati, okončana je rano jutros. Psihički bolesnik koji je izazvao eksploziju plinske boce i požar, a kasnije i velikim nožem ozlijedio policajce oko pet ujutro je svladan i spušten s krova.

Odmah je, javlja N1, odvezen u bolnicu u Splitu, jer ima opekotine od eksplozije.

Radi se o ratnom veteranu 116. neretvanske brigade za koji su mediji objavili da je obolio od PTSP-a. Novi list, međutim, doznaje kako boluje od ozbiljnije psihičke bolesti. Još rano poslijepodne, taj se 49-godišnjak zatvorio u svoju kuću gdje je aktivirao plinsku bocu i izazvao eksploziju.

Nepobitno nam je potvrđeno da je okidač za cijelu dramu bilo ispaljivanje konfeta na dječjem rođendanu u susjedstvu.

Nakon što su ga policajci pokušali odvući od požara, on ih je ozlijedio kosirom i popeo se na krov odakle nije htio sići satima. 

Od siline eksplozije, tvrde reporteri s terena, "kuća se prepolovila i izgorjela, a duševno rastrojeni muškarac opečen po tijelu uspio se popeti na jedan dio krova, točnije betonske ploče, po kojoj je hodao sa oštrim kosirom u rukama".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.