Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
21. siječnja 2020.
Pucnjava na igralištu

Policija istražuje kako je osnovnoškolac u Slavonskom Brodu došao do pištolja

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 3. studeni 2017. u 18:32 2017-11-03T18:32:59+01:00

Prema neslužbenim podacima oružjem je rukovao jedan od dječaka koji je s prijateljem u rujnu bio u višednevnom bijegu od kuće

SLAVONSKI BROD Nitko nije ozlijeđen u incidentu na školskom igralištu Područne osnovne škole Hugo Badalić u Slavonskom Brodu gdje je maloljetnik u četvrtak oko 13,10 sati ispalio hitac iz signalnog oružja, a iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su da će nastaviti istragu o okolnostima u kojima je maloljetnik došao do pištolja te o svemu izvijestiti i Centar za socijalnu skrb.

»U četvrtak oko 17.40 sati, pronađena je i u policijsku postaju u pratnji roditelja dovedena maloljetna osoba, koja se dovodi u vezu s tim događajem. Sukladno prikupljenim saznanjima policijskih službenika, najvjerojatnije je riječ o signalnom oružju iz kojeg je ispaljen hitac u zrak, a koje je nakon toga odbačeno«, ponovila je glasnogovornica policije Kata Nujić.

Prema neslužbenim podacima oružjem je rukovao jedan od dječaka koji je s prijateljem u rujnu bio u višednevnom bijegu od kuće.

O cijelom incidentu policija će izvijestiti i Centar za socijalnu skrb, a nastavlja se i istraga o okolnostima u kojima je maloljetnik došao u posjed pištolja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.