Policijsko poduzetništvo

Policajac kod Metkovića prevozio preko 50 kilograma marihuane

Hina

Foto ilustracija

Foto ilustracija

Njega su njegove kolege u ponedjeljak oko 6 sati ujutro zaustavila na naplatnoj postaji Čarapine nedaleko granice s BiH, pri ulasku na autocestu A1, a s njim u vozilu bila je još jedna osoba



U prtljažniku automobila kojega je, izvan službe, vozio 42-godišnji policajac u ponedjeljak je kod Metkovića pronađeno ukupno 51,6 kilograma marihuane, pa su on i njegova 36-godišnja suputnica pritvoreni uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Dubrovačko-neretvanska policija u utorak je izvijestila kako je marihuana pronađena u 48 paketa, u prtljažnom prostoru osobnog automobila dubrovačkih registracija koji je vozio 42-godišnji policajac izvan službe.


 Njega je policija u ponedjeljak oko 6 sati ujutro zaustavila na naplatnoj postaji Čarapine nedaleko granice s BiH, pri ulasku na autocestu A1.




 “Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnjak i 36-godišnjakinja koja se s njim kao suputnica nalazila u vozilu su, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske”, kažu u policiji.


 Najavljuju kako će se više o ovom događaju znati po završetku kriminalističke istrage koje se nastavlja.