Ubojica u bijegu

Pokolj kod Livna: Obiteljski nasilnik izašao iz zatvora pa ubio majku, brata i šogoricu

Hina

Ilustracija / Foto S: JEŽINA

Ilustracija / Foto S: JEŽINA

Ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.



OSTAR - Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna ubio je petak navečer u obiteljskoj kući troje članova obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu, priopćili su u subotu iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), uz napomenu da je počinitelj u bijegu i da policija traga za njim. 


Nakon izlaska iz jednomjesečnog pritvora u mostarskoj kaznionici, gdje je služio kaznu zbog nasilja u obitelji, muškarac kojem policija navodi samo inicijale A.N., dok mediji navode da je u pitanju Ante Niče, počinio je trostruko ubojstvo, rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak. Po njegovim riječima, ubojica je najprije ubio majku i šogoricu, a zatim i brata te se dao u bijeg. Još nije uhićen, a mediji tvrde da je trostruko ubojstvo počinio nožem.