Napad u studiju

Pjevač i reper napadnuti u glazbenom studiju. Prethodno su se hvalili fotkama s dolarima

P. N.

Photo/Pixabay

Photo/Pixabay

Dvojac je napadnut u studiju u West Hollywoodu u ranim večernjim satima. 



Popularni američki pjevač Usher i reper Rich the Kid u utorak su se nalazili u Westlake studiju.


Richijeva je pratnja odjednom napadnuta od strane barem jednog pucača. TMZ prenosi da je nekoliko muškaraca s vatrenim oružjem pucalo na pratnju glazbenika.


Srećom, nitko nije stradao. 





Jedinice WeHo ureda šerifa, opkolile su scenu događaja zbog istrage. Prve informacije govore da je Usher bio u studiju za vrijeme napada, dok je meta bio Rich the Kid koji se u to vrijeme nalazio vani. 


Nicole Nishida iz LA Okružnog šerifovog ureda dala je izjavu za Hollywood Life. “Nemogu potvrditi da je Usher bio umiješan u slučaj, ali mogu potvrditi da su danas na Bulevardu St. Monica osumnjičenici navodno opljačkali vlasnike lokalnog biznisa i da su ispaljeni hitci”. TMZ navodi da su “osumnjičenici pobjegli s većom količinom novca i nakita.”


Četiri sata prije napada u studiju, Rich the Kid je objavio fotografiju na Instagramu. Fotka je prikazivala njegovo bogatstvo, jer se slikao ispred ljubičastog Lamborghinija držeći u rukama novčanice, okićen dijamantnim i zlatnim lancima, te narukvicama. Uz sličnu je objavu napisao “samo za svrhu motivacije”. Možda je fotografijom motivirao nekog od svojih 5 milijuna pratitelja na pljačku.