Nema sreće

Pao na Kantridi s amfetaminima u autu s krivotvorenom registracijom

Slavica Kleva

arhiva NL

arhiva NL

Na području Kantride u prometu zaustavili policijski službenici policijskog presretača. Zbog sumnje da na vozilu ima nepripadajuće registracijske pločice te da posjeduje drogu priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je na osobno vozilo marke peugeot postavio registracijske pločice s drugog osobnog vozila te se s takvim vozilom koristio u prometu.



Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela i prekršaja, u Drugoj policijskoj postaji je kriminalistički istražen 34-godišnjak.


Spomenutoga su u srijedu na području Kantride u prometu zaustavili policijski službenici policijskog presretača.


Zbog sumnje da na vozilu ima nepripadajuće registracijske pločice te da posjeduje drogu priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je na osobno vozilo marke peugeot postavio registracijske pločice s drugog osobnog vozila te se s takvim vozilom koristio u prometu.




Isto tako, utvrđeno je da neovlašteno posjeduje 1,20 grama amfetamina. Nepripadajuće registracijske pločice i pronađena droga su mu oduzeti.


Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava je kazneno prijavljen, dok je zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga protiv njega podnijet optužni prijedlog.