Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
7. prosinca 2019.
Rafali u Šišićevoj ulici

PUCNJAVA KRAJ DJEČJEG VRTIĆA Policija uhvatila osobu koja je pucala u Novom Zagrebu

Foto Žarko Basic/PIXSELL
Foto Žarko Basic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 25. svibanj 2018. u 18:17 2018-05-25T18:17:00+02:00

Mediji su javili da je nepoznata osoba ispalila dva rafala na četvrtom katu zgrade u gusto naseljenoj četvrti Utrine, u blizini dječjeg vrtića

ZAGREB Policija je uhvatila osobu koja je prijepodne pucala u novozagrebačkoj Šišićevoj ulici, pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, niti ima dojava o oštećenjima imovine, priopćeno je.

Mediji su javili da je nepoznata osoba ispalila dva rafala na četvrtom katu zgrade u gusto naseljenoj četvrti Utrine, u blizini dječjeg vrtića.

Policija je izvijestila da je dovela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje osobu koja se dovodi u vezi pucnjavom u novozagrebačkoj Šišićevoj ulici.

Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i nema dojava o oštećenjima imovine, priopćila je policija.

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama također je priopćio da je počinitelj pucnjave uhvaćen, nakon što su na teren izišli pripadnici zagrebačke policije, jedinice specijalne policije i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Nešto prije dvanaest sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je dojavu o pucnjavi u Šišićevoj ulici u Zagrebu. PU zagrebačka je ogradila područje, počinitelj pucnjave je uhvaćen i napominjemo da djeca u obližnjem vrtiću i školi nisu bila ugrožena, priopćeno je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.