Rafali u Šišićevoj ulici

PUCNJAVA KRAJ DJEČJEG VRTIĆA Policija uhvatila osobu koja je pucala u Novom Zagrebu

Hina

Foto Žarko Basic/PIXSELL

Foto Žarko Basic/PIXSELL

Mediji su javili da je nepoznata osoba ispalila dva rafala na četvrtom katu zgrade u gusto naseljenoj četvrti Utrine, u blizini dječjeg vrtića



ZAGREB Policija je uhvatila osobu koja je prijepodne pucala u novozagrebačkoj Šišićevoj ulici, pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, niti ima dojava o oštećenjima imovine, priopćeno je.


Mediji su javili da je nepoznata osoba ispalila dva rafala na četvrtom katu zgrade u gusto naseljenoj četvrti Utrine, u blizini dječjeg vrtića.


Policija je izvijestila da je dovela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje osobu koja se dovodi u vezi pucnjavom u novozagrebačkoj Šišićevoj ulici.




Tijekom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba i nema dojava o oštećenjima imovine, priopćila je policija.


Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama također je priopćio da je počinitelj pucnjave uhvaćen, nakon što su na teren izišli pripadnici zagrebačke policije, jedinice specijalne policije i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.


Nešto prije dvanaest sati Ured za upravljanje u hitnim situacijama dobio je dojavu o pucnjavi u Šišićevoj ulici u Zagrebu. PU zagrebačka je ogradila područje, počinitelj pucnjave je uhvaćen i napominjemo da djeca u obližnjem vrtiću i školi nisu bila ugrožena, priopćeno je.