Kriminalističko istraživanje u tijeku

POKUŠAJ UBOJSTVA U RIJECI Brat nasrnuo na brata motornom pilom

Šarlota Brnčić

Foto: R. BRMALJ

Foto: R. BRMALJ

U dogovoru sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 58-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku



RIJEKA Policijska uprava primorsko-goranska danas poslijepodne je kratko izvjestila kako djelatnici riječke Treće policijske postaje provode kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.


Policija ga sumnjiči da je kazneno djelo počinio 24. svibnja na području Rijeke na štetu 66-godišnjeg hrvatskog državljanina.


Također, i da će, u dogovoru sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 58-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku.




Iako u ovoj fazi rasvjetljavanja slučaja policija nije priopćila detalje sukoba, neslužbeno saznajemo kako su u pitanju braća Ž.B. i I.B. te da je do krvoprolića među braćom došlo u kući na Gornjoj Vežici.


Stariji brat živi u garsonjeri u prizemlju kuće, a mlađi na drugom katu.


Neslužbeno saznajemo da je mlađi brat nasrnuo na starijeg s motornom pilom, no srećom izbjegnute su teže posljedice. 


Foto: R. BRMALJ


Foto: R. BRMALJ



Prema jednoj verziji događaja, teže ozlijeđivanje izbjegnuto je zahvaljujući tome što se žrtva uspjela izmaknuti pa je motorna pila zahvatila njegovu jaknu uslijed čega je došlo do blokade lanca pile.


Da li se to zbilo, ili se napadač ipak zaustavio na vrijeme, razjasniti će se daljnjom istragom bratskog sukoba.