Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 2
Sutra: 5° 5° 2
27. siječnja 2020.
Nije bilo spasa

Ozljede, nažalost, bile preteške: Preminula žena na koju je u Liburnijskoj naletio Cammeov taksi

Foto Sergej Drechsler
Foto Sergej Drechsler
Autor: ,
Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 10:32 2019-01-30T10:32:00+01:00

Neslužbeno doznajemo da se radi o 51-godišnjoj E. B., koja je zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Nesretna žena je na licu mjesta reanimirana i hitno prevezena u bolnicu gdje je operirana, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške

RIJEKA Preminula je jedna od pješakinja stradalih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Liburnijskoj ulici na Kantridi, u nedjelju.

Neslužbeno doznajemo da se radi o 51-godišnjoj E. B., koja je zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Nesretna žena je na licu mjesta reanimirana i hitno prevezena u bolnicu gdje je operirana, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške.

Njena dvije godine mlađa sestra J. B. je stabilno, no još se nalazi u bolnici.

Do teške nesreće došlo je, podsjetimo, kada je vozač taxi vozila "Cammeo" usred neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te oborio dvije pješakinje. Radi se o 25-godišnjem vozaču, koji je u kobnom trenutku prevozio u bolnicu jednog bolesnika.

- Čuli smo da se netko dere ‘stani’, a potom tresak i škripu. Jedna je žena ležala bez svijesti, a druga je glasno zapomagala. Vozač je bio u potpunom šoku, govorio je ‘zaspao sam’. Tuda je prolazila žena koja je rekla da je liječnica i odmah je počela pomagati dok nije došla hitna pomoć - ispričala je svjedokinja nesreće.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu