Nije bilo spasa

Ozljede, nažalost, bile preteške: Preminula žena na koju je u Liburnijskoj naletio Cammeov taksi

P. N.

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Neslužbeno doznajemo da se radi o 51-godišnjoj E. B., koja je zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Nesretna žena je na licu mjesta reanimirana i hitno prevezena u bolnicu gdje je operirana, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške



RIJEKA Preminula je jedna od pješakinja stradalih u prometnoj nesreći koja se dogodila u Liburnijskoj ulici na Kantridi, u nedjelju.


Neslužbeno doznajemo da se radi o 51-godišnjoj E. B., koja je zadobila višestruke ozljede glave, noge i rebara. Nesretna žena je na licu mjesta reanimirana i hitno prevezena u bolnicu gdje je operirana, ali ozljede su, nažalost, ipak bile preteške.


Njena dvije godine mlađa sestra J. B. je stabilno, no još se nalazi u bolnici.




Do teške nesreće došlo je, podsjetimo, kada je vozač taxi vozila “Cammeo” usred neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te oborio dvije pješakinje. Radi se o 25-godišnjem vozaču, koji je u kobnom trenutku prevozio u bolnicu jednog bolesnika.


– Čuli smo da se netko dere ‘stani’, a potom tresak i škripu. Jedna je žena ležala bez svijesti, a druga je glasno zapomagala. Vozač je bio u potpunom šoku, govorio je ‘zaspao sam’. Tuda je prolazila žena koja je rekla da je liječnica i odmah je počela pomagati dok nije došla hitna pomoć – ispričala je svjedokinja nesreće.