Prometna nesreća u Zapužanama

OPTUŽNI PRIJEDLOG PROTIV DARUVARCA Jurio autom, udario u zid te odbio test na alkohol i drogu

P. N.

Foto Hrvoje JELAVIĆ / PIXSELL

Foto Hrvoje JELAVIĆ / PIXSELL

U prometnoj nesreći ozlijeđen je Darko Kovačević Daruvarac i prevezen u hitnu medicinsku pomoć, a s njim je u autu bio i 27-godišnjak za kojeg je policija utvrdila da je bio alkoholiziran



U prometnoj nesreći ozlijeđen je Darko Kovačević Daruvarac i prevezen u hitnu medicinsku pomoć, a s njim je u autu bio i 27-godišnjak za kojeg je policija utvrdila da je bio alkoholiziran. Daruvarca se tereti za nekoliko prometnih prekršaja, piše portal televizije N1.


Sinoć poslije četiri sata između Benkovca i Biograda u mjestu Zapužane Audi zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izletio je s kolnika i udario u zaštitni zid.


U prometnoj nesreći ozlijeđen je Darko Kovačević Daruvarac i prevezen u hitnu medicinsku pomoć, a s njim je u autu bio i 27-godišnjak za kojeg je policija utvrdila da je bio alkoholiziran. 




Policija je nakon završetka kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Benkovac izvijestila da će protiv Daruvarca biti podnesen optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te da će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru,


Sumnjiči ga se za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, odbijanje alkotestiranja i testa na droge kao i nekorištenje sigurnosnog pojasa.