Završen očevid

Novi detalji: Trudnicu s djetetom u naručju vozač BMW-a udario je na “zebri”

Marin Smolčić

Foto: M. SMOLČIĆ

Foto: M. SMOLČIĆ



OTOČAC Kako smo već javljali sinoć je iza 20 sati u centru Otočca  došlo do prometne nesreće koja je zgranula javnost. Vozač automobila BMW udario je trudnicu (22) koja je u tom trenutku u naručju držala jednogodišnjeg sina. Unesrećeni su hitno prebačeni u Opću bolnicu Gospić gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.


Iako još u šoku mlada se žena sinoć oko 23 sata nakon liječničkih pregleda obratila svojim rođacima i prijateljima putema facebook profila.


-“Ja i sin smo hvala Bogu dobro i beba u trbuhu. Dobro smo prošli sa ozljedama lakšim, ali jako bolnim. Ima Boga pa nas čuva”, napisala je.




Prema zadnjim podacima iz Policijske uprave ličko-senjske sinoć je izvršen očevid kojim je utvrđeno kako je vozač BMW-a njemački državljanin (rođen 1939.) koji u trenutku udesa nije bio pod utjecajem alkohola.


Najveći apsurd ove nesreće vezan je uz mjesto gdje se udes dogodio: trudnicu s djetetom u naručju vozač je doslovno pomeo u trenutku kada je prelazila ulicu na propisanom pješačkom prijelazu!


Neslužbeno doznajemo kako vozač koji je skrivio nesreću ima hrvatske korijene i već godinama dolazi u Otočac u vrijeme godišnjeg odmora.