Izgorjelo 100 kvadrata

Nezadovoljan rješenjem zapalio splitski HZZO

Hina

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Neslužbeno se doznaje da je izgorjelo pet kancelarija u prizemlju. Muškarac (40) je navodno nezadovoljan rješenjem koje je dobio od službe HZZO- a u jednu od kancelarija bacio molotovljev koktel koji je izazvao požar, a vatra se proširila i na druge kancelarije



SPLIT - Policija je uhitila 40-godišnjeg muškarca koji je u ponedjeljak nakon podneva izazvao požar u zgradi splitskoga Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) u kojem je izgorjelo oko 100 kvadrata kancelarijskih prostora, ali nije bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se od vatrogasaca.


Policija je događaj potvrdila i samo rekla kako je počinitelj uhićen, priveden u policijsku postaju, te se nad njim obavlja kriminalistička obrada. Vatrogasci su dojavu dobili u 12.18 minuta, pa su na teren poslali dva vozila i 17 vatrogasaca koji su požar ugasili za deset minuta.


Neslužbeno se doznaje da je izgorjelo pet kancelarija u prizemlju. Muškarac (40) je navodno nezadovoljan rješenjem koje je dobio od službe HZZO- a u jednu od kancelarija bacio molotovljev koktel koji je izazvao požar, a vatra se proširila i na druge kancelarije.




Policija na mjestu događaja provodi očevid nakon kojeg se očekuje više informacija.