Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
14. studenoga 2019.
Napad u Pekingu

Neuspio pokušaj otmice aviona u kojem se nalazio zastupnik Branko Vukšić

Snimio Denis LOVROVIĆ / Nl arhiva
Snimio Denis LOVROVIĆ / Nl arhiva
Autor:
Objavljeno: 19. rujan 2015. u 22:26 2015-09-19T22:26:22+02:00

Iz saborskog Kluba nezavisnih ljevičara u subotu navečer izvijestili su o neuspjelom pokušaju otmice aviona u Pekingu, kojim su za New Delhi putovali saborski zastupnik Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković

ZAGREB Iz saborskog Kluba nezavisnih ljevičara u subotu navečer izvijestili su o neuspjelom pokušaju otmice aviona u Pekingu, kojim su za New Delhi putovali saborski zastupnik Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković.

U zračnoj luci Peking nepoznati napadači pokušali su oteti avion za New Delhi, no na sreću putnika napad nije uspio, a zračna luka Peking bila ja zatvorena dva sata.

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za pokušaj otmice, a Petković i Vukšić su dobro te su kasnijim letom nastavili svoj put prema Indiji.

Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković boravit će sljedećih dana u New Delhiju kao promatrači izbora, stoji u priopćenju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.