Napad u Pekingu

Neuspio pokušaj otmice aviona u kojem se nalazio zastupnik Branko Vukšić

Hina

Snimio Denis LOVROVIĆ / Nl arhiva

Snimio Denis LOVROVIĆ / Nl arhiva

Iz saborskog Kluba nezavisnih ljevičara u subotu navečer izvijestili su o neuspjelom pokušaju otmice aviona u Pekingu, kojim su za New Delhi putovali saborski zastupnik Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković



ZAGREB Iz saborskog Kluba nezavisnih ljevičara u subotu navečer izvijestili su o neuspjelom pokušaju otmice aviona u Pekingu, kojim su za New Delhi putovali saborski zastupnik Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković.


U zračnoj luci Peking nepoznati napadači pokušali su oteti avion za New Delhi, no na sreću putnika napad nije uspio, a zračna luka Peking bila ja zatvorena dva sata.


Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za pokušaj otmice, a Petković i Vukšić su dobro te su kasnijim letom nastavili svoj put prema Indiji.




Branko Vukšić, voditelj Izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini OESS-a, i tajnik Milorad Petković boravit će sljedećih dana u New Delhiju kao promatrači izbora, stoji u priopćenju.