Tučnjava na Krimeji

Nered kod Orijentovog igrališta: Potuklo se više mladića, oštećena četiri automobila i obližnja ”pumpa”

P. N.

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Policija je potvrdila dojavu građana nešto poslije 17 sati da je kod Orijentovog igrališta došlo do tučnjave skupine mladića, no do njihovog dolaska akteri su se razbježali te nisu zatekli nikoga



U tučnjavi u kojoj je sudjelovalo više osoba ispred Orijentovog igrališta, oštećena su i četiri automobila parkirana duž zida ispod igrališta.


Policija je potvrdila dojavu građana nešto poslije 17 sati da je kod Orijentovog igrališta došlo do tučnjave skupine mladića, no do njihovog dolaska akteri su se razbježali te nisu zatekli nikoga, ali jesu vlasnike oštećenih automobila.


Policija je zabilježila i neznatna oštećenja nastala na obližnjoj benzinskoj crpki, a je li broj oštećenih automobila konačan, znat će se nakon okončanja očevida koji traje.




Policija za sada ne raspolaže informacijom da je netko od sudionika tučnjave ozlijeđen, no, posjetit će i Hitni trakt KBC-a i provjeriti da li je netko zatražio liječničku pomoć. 


Danas poslijepodne na stadionu na Krimeji odigrana je prijateljska nogometna utakmica između Orijenta i Karlovca no nema potvrde ima li incident ikakve veze s navijačkim skupinama obaju klubova.